Alki Kuskoa

Alki Kuskoa collectie is zeer uitgebreid

De Kuskoa collectie is geïnspireerd op de eerste plastic stoelen die ontworpen zijn door Robin Day. In dit geval is de stoel vervaardigd uit hout, dat zorgt voor een warme uitstraling, stevigheid en comfort. De schaal volledig kan in hout of met gestoffeerde kuip, bevestigd op een frame van massief hout.

Ontwerp door Jean Louis Iratzoki.

Alki Kuskoa stoel en lounge stoel

De Kuskoa stoel heeft een eikenhouten of delicate gestoffeerde zitschaal. De zitschaal kan bekleed worden in leer, aan beide zijden bedekt met wol of de rug in hout en het front in leer of wol.

De Kuskoa familie is verrijkt met een lounge stoel. Een grote en delicate kuip is bijzonder comfortabel, fraai gestoffeerd en geplaatst op een massief eiken frame. Er is veel keuze uit de stoffen voor deze nieuwe collectie van loungestoelen en bijpassende Ottomans. Kuskoa Lounge is zowel geschikt in de huiselijke sfeer als projectmarkt of horeca.

Kuskoa tafels en bistro tafels

De Alki Kuskoa tafel heeft een massief eiken constructie met verstelbare glijders. De tafel is leverbaar in natuurlijk eiken of gebeitst.
In massief eiken brengt de Kuskoa tafel gezelligheid en warmte in restaurants. De verstelbare poten geven deze tafel een perfecte stabiliteit.

Kuskoa barkruk

Zoals bij de Kuskoa stoel wordt de Kuskoa kruk gestoffeerd of uitgerust met een eikenhouten zitschaal. De schaal kan in leer, aan beide zijden bedekt met wol of rug in hout, zitting in wol of leer bekleed worden.

Alki Kuskoa stoelen

Heeft u vragen over dit product? Of wilt u meer informatie of een offerte ontvangen? Neem contact met ons op en wij staan u graag te woord!

Impressie

Alki Kuskoa stoelen
Alki Kuskoa stoelen
Alki Kuskoa stoelen
Alki Kuskoa stoelen
Alki Kuskoa stoelen
Alki Kuskoa stoelen
Alki Kuskoa stoelen
Alki Kuskoa stoelen
Alki Kuskoa stoelen