Alias Meetingframe 52 soft

Selectie van vergaderstoelen

Alias heeft een grote collectie aan vergaderstoelen. Wij hebben een selectie van een aantal modellen geselecteerd. De collectie is uitgewerkt in types die allemaal als doel functie en comfort combineren maar verschillend bedacht zijn.

Diverse modellen

Het verschil tussen de Meetingframe 52 soft – 483 en 484 is dat de 484 voorzien is van armleuningen en de 483 niet. De Meetingframe+ TILT soft is een bredere versie en is voorzien van een kantelmechanisme. Deze is verkrijgbaar zonder armleuningen: 428, maar ook met armleuningen: 429. Tevens is er ook een lounge versie zonder armleuningen verkrijgbaar: Meetingframe lounge 52 soft – 468 en met armleuningen: 469.

Uitvoering

Meetingframe heeft uitgebreide kleurvarianten die het gemeenschappelijke element van de verzameling frame-producten vormen, op een constructie van geëxtrudeerd aluminium profiel en spuitgegoten aluminium elementen.

De Alias Frame-collectie toont een lichte maar uitgesproken toets die zich concretiseert in comfortabele stoelen. Dankzij de essentiële en zuivere lijn die vormgeeft aan de constructie, is de draaibare autoreturn stoel, met 4-delige kruisvoet en glijders, ideaal voor meetings en vergaderruimtes. De rugleuning en zitting zijn van onbrandbaar polyester met PVC-laag of in textiel of leder.

De Alias Meetingframe-collectie breidt zich uit met twee Kvadrat® stofferingstypen (Divina 3 en Gloss 2) en een nieuw doek dat speciaal is geselecteerd voor de combinatie met het verchroomde onderstel.

De karakteristieke constructie van geëxtrudeerd aluminium zet zich door in de armframe-fauteuil (ook met voetsteun te gebruiken). Hierbij wordt een gewelfd silhouet voor de longframe chaise longue gecreëerd. Voor relaxmomenten in een resort of in een lounge van een beauty farm verlenen de producten schoonheid, harmonie en stijl aan de betreffende ruimte en geven uitdrukking aan een elegant en praktisch design dat gericht is op comfort en welzijn. De Alias Meetingframe 52 soft is voorzien van speciale kussens in de zitting en rugleuning. De bureaustoel krijgt hierdoor een karakteristiek en klassiek uiterlijk. Deze versie kan ook met Kvadrat of Pelle Frau leder geleverd worden.

Alias Meetingframe 52 soft vergaderstoel

Heeft u vragen over dit product? Of wilt u meer informatie of een offerte ontvangen? Neem contact met ons op en wij staan u graag te woord!

Impressie

Alias_Meetingframe_soft_vergaderstoel_nodic_office_furniture_projectmeubilair.eu_05
Alias Meetingframe 52 soft vergaderstoel
Alias Meetingframe 52 soft vergaderstoel
Alias Meetingframe 52 soft vergaderstoel
Alias Meetingframe 52 soft vergaderstoel