Alias Frame XL

Selectie van stoelen

Alias heeft een grote collectie aan stoelen. Wij hebben een selectie van een aantal modellen geselecteerd. De collectie is uitgewerkt in types die allemaal als doel functie en comfort combineren maar verschillend bedacht zijn.

Uitvoering

De Alias Frame XL stoel is bijna hetzelfde als de Bigframe maar dan bredere en hogere versie. De stoel is stapelbaar en in diverse maten verkrijgbaar met een geëxtrudeerd gelakt aluminium profiel. De stoel is naar keuze beschikbaar met of zonder armleuningen. De Frame-collectie breidt zich uit met twee Kvadrat® stofferingstypen (Gloss 2 en Divina 3) en een nieuw doek dat speciaal voor de combinatie met het verchroomde onderstel uitgekozen is. De kleur van de weefselondersteuning van het PVC-doek volgt de afwerking van de constructie. De kleuren van de geselecteerde stofferingen zijn bij alle verkrijgbare onderstel- en doekcombinaties passend. De stoel is in veel kleuren beschikbaar.

Omgevingen

De Alias Frame XL is praktisch, stijlvol en ergonomisch in persoonlijke en publiek ruimten. Ook is de stoel comfortabel tijdens wachtmomenten en is passend bij diverse omgevingen.

Colors

De Frame collectie heeft ook een versie genaamd ‘Colors’ en is, zoals de naam het al zegt, verkrijgbaar in verschillende kleuren. De leren en gestoffeerde versies volmaken de collectie als een alternatief van de versie met PVC polyester gaasweefsel.

Alias Frame XL stoel

Heeft u vragen over dit product? Of wilt u meer informatie of een offerte ontvangen? Neem contact met ons op en wij staan u graag te woord!

Impressie

Alias Frame XL stoel
Alias Frame XL stoel
Alias_Frame_XL_stoel_nordic_office_furniture_projectmeubilair.eu_03
Alias Frame XL stoel
Alias Frame XL stoel
Alias Frame XL stoel