Alias Eleven

Alias Eleven sofa

Uitzonderlijke visuele zuiverheid en compacte volumes. De rugleuning en armleuningen worden aan de aluminium poten vastgemaakt, als kenmerkend element. De bekleding komt met een technologische spirit die eigen is aan de identiteit van het merk de wereld van Alias binnen. Een zitmeubelsysteem, ontworpen door PearsonLloyd is beschikbaar in één, twee en drie zitplaatsen om een transversale elegantie te bieden. Ideaal geschikt voor zowel in de huiselijke omgeving als op collectieve plaatsen.

Uitvoering

Elke stoel van de Eleven-collectie is gekarakteriseerd door de sierlijke poot, beschikbaar in verschillende kleuren gelakt spuitgegoten aluminium. De zitting wordt ondersteunt door het stalen frame met elastische riemen waardoor een comfort wordt gegarandeerd. De rugleuning en armleuningen zijn vervaardigd van polyurethaan in verschillende dikte. Deze zijn bekleed met leder of textiel en worden in meerdere varianten geleverd. Alias stelt diverse combinaties voor bij de bekleding met actuele oplossingen en de afwerkingen van de constructie die het design zo opvallend maken.

Alias Eleven sofa

Heeft u vragen over dit product? Of wilt u meer informatie of een offerte ontvangen? Neem contact met ons op en wij staan u graag te woord!

Impressie

Alias Eleven sofa
Alias Eleven sofa
Alias Eleven sofa
Alias Eleven sofa