Alias Eleven Highback

Alias Eleven Highback akoestische sofa

De Alias Eleven Highback sofa is een sofa met uitzonderlijke visuele zuiverheid en compacte volumes. De sofa heeft aluminium poten waar de rugleuning en armleuningen stevig op vast worden gemaakt als kenmerkend element. Het design heeft een kwalitatief hoogstaande bekleding en doet hierdoor eer aan de naam Alias. De Eleven highback is beschikbaar in één, twee of drie zitplaatsen en is ontworpen door PearsonLioyd. Het design is geschikt voor zowel formele als informele omgevingen, zoals een huiskamer, relaxruimte of een wachtkamer.

Uitvoering

De ranke poot, gemaakt van verschillende in kleuren gelakt spuitgegoten aluminium, is het element dat elke stoel van de Eleven-collectie karakteriseert. Er wordt een groot comfort geboden door het stalen frame met elastische riemen waardoor de zitting wordt ondersteunt. De armleuningen en rugleuning zijn vervaardigd van polyurethaan in verschillende dikte. Deze zijn bekleed met leder of textiel en worden geleverd in diverse varianten. Alias stelt meerdere combinaties bij de bekleding met actuele oplossingen en de afwerkingen van de constructie die het project zo opvallend maken.

Alias Eleven High Back sofa

Heeft u vragen over dit product? Of wilt u meer informatie of een offerte ontvangen? Neem contact met ons op en wij staan u graag te woord!

Impressie

Alias Eleven High Back sofa
Alias Eleven High Back sofa
Alias Eleven High Back sofa