Vormen van werken

Project Meubilair levert kantoormeubilair voor werkvormen zoals: individuele-, concentratie- en thuiswerkplekken, maar ook bureaus, tafels, kasten en stoelen voor samenwerkingsvormen in uw bedrijf of balies en vergaderstoelen voor uw receptie en vergaderkamer.

Afhankelijk van de wens van de klant en aard van de werkzaamheden kijken wij wat mogelijk is in uw organisatie of bedrijf.

Zit-Sta werkplek en bureau

Project Meubilair heeft zich gespecialiseerd in zittend en staand werken en heeft in haar showroom in Alphen aan den Rijn van verschillende merken meerdere opstellingen van zit-sta bureaus staan.

Het is algemeen bekend dat de afwisseling tussen zitten en staan bij de werkplek zeer gezond is. Vanwege de goede ergonomische eigenschappen van de zit-sta werkplek zijn niet voor niets 90% van alle werkplekken in Scandinavie reeds voorzien van zit-sta bureaus.

Project Meubilair gelooft dat zit-sta werkplekken steeds meer in bedrijven en bij mensen thuis zal worden toegepast. Zoekt u dus een betaalbare of juist een design zit-sta tafel of – bureau? Bij Project Meubilair bent u aan het juiste adres voor het ideale zit-sta bureau

Thuiswerken

Werknemers en ZZP’ers hebben steeds vaker kantoor aan huis. Inmiddels werkt een derde van alle werknemers 1 uur of meer In de prive omgeving.

Project Meubilair heeft in haar assortiment diverse bureaus, kasten en kantoorstoelen die bij uitstek geschikt zijn als thuiswerkplek.

Ergonomisch verantwoord zitten

Een advies om goed te zitten is onontbeerlijk bij een bureaustoel. Projectmeubilair heeft een aantal specialisten die u verder kunnen helpen bij het vinden en uittesten van de voor u beste ergonomische bureaustoel. Project Meubilair heeft een zeer ruim assortiment nieuwe – en gebruikte bureaustoelen, zodat u altijd kunt slagen in het vinden van een goede, voor u juiste, bureaustoel.

Bent u op zoek naar design vergaderstoel, luxe kantinestoel, eenvoudige kruk, comfortabele bank of functionele wachtkamerbank? Wat u ook zoekt wij hebben het in huis of kunnen het anders leveren.