Bent u op zoek naar kantoormeubilair voor een bepaalde tijd? Dan is dit bij Project Meubilair ook geen enkel probleem. Al het gebruikte en nieuwe kantoormeubilair kan voor een bepaalde en onbepaalde tijd worden verhuurd. Het huren van kantoormeubilair kan een uitkomst zijn wanneer u personeel op tijdelijke (project) basis heeft werken en geen volledige werkplek wilt aanschaffen of een evenement organiseert waarbij meer tafels en stoelen nodig zijn. Ook is het mogelijk kantoormeubilair te huren op tijdelijke basis vanwege een verhuizing of lopende bestelling. Naast verhuur is Project Meubilair u ook graag van dienst bij Interne verhuizingen

Zowel het gebruikte als het nieuwe kantoormeubilair wordt bij Project Meubilair op maat verhuurd. Dit betekent dat wij altijd eerst kijken naar de wensen en de behoefte en de huurperiode. Aan de hand van deze gegevens, maken wij een offerte op maat voor u.

Naast al ons nieuwe kantoormeubilair is het óók mogelijk tweedehands kantoormeubilair of designermeubilair te huren. Dit kan bijvoorbeeld een uitkomst bieden wanneer u op zoek bent naar die éne vintage fauteuil of tafel voor een foto of filmset. Project Meubilair is bekend met het verhuren van meubilair voor onder andere filmsets, foto-opnames en commercials.

U kunt ons meubilair onder andere terugvinden in series, zoals Dokter Tinus en Dani Lowinski, maar ook in de reclames van de ABN AMBRO.