Wize Office EOS Directiebureau

Comfort en beweegredenen, niets is toeval. In EOS heeft u alles wat u nodig hebt. En niet meer dan je nodig hebt. EOS is een luxe directiebureau, verrijkt met de beste kwaliteit materialen. Geometrische vormen essentiële uitingen van een minimalistisch maar stijlvol design. Vaste planken, overlappende hoeken, de EOS office speelt in op het concept van prestige en onthuld lijnen en perspectieven van een sterke visuele impact.

De EOS is helemaal in zijn element in grotere ruimtes.

Lees meer ->>

Palmberg Palma Directiebureau

Teamwork, workshops, scholingen, brainstorming, conferenties of seminaars – De conceptionele vormgeving van Palma verbindt hoogwaardige materialen, veelzijdige oppervlakten en een gereedschapsloze grendelmechaniek tot een doordacht modulair conferentieconcept.

De praktische grendelmechaniek zorgt bij op- en ombouwwerkzaamheden van kleine en ook grote conferentieoplossingen voor een snelle en gereedschapsloze flexibele montage. Naast zijn representatieve uitstraling door het strakke design en hoogwaardige materialengebruik van de frames, overtuigd het vergadersysteem Palma bovendien ook probleemloze integratie van moderne conferentietechniek.

Lees meer ->>

Wize Office Enosi directiemeubilair

Enosi directiemeubilair is geïnspireerd door moderne management modellen: elegant, maar niet statisch, efficiënt en representatief, altijd dynamisch. Modulariteit, materialen en design maken Enosi directiemeubilair de meest moderne en eigentijdse oplossing voor de werkplek,. Elk element is ontworpen als een open module en sluit aan bij de rest van de wereld om nieuwe kennis en nieuwe mogelijkheden te genereren.

Lees meer ->>

Wize Office Seventies directiemeubilair

De ’70 ’s – De zeveniger jaren beïnvloed en heeft nog steeds invloed op de moderne smaak bij sociale en culturele transformatie, samen met feestelijke creativiteit vol nieuwe vormen kleuren en een overwicht van nieuwe grafische elementen. Een echt ideeën laboratorium en de zeveniger jaren gedachten zijn nog steeds van vitaal belang.

Lees meer ->>